Ja, ik meld me aan voor nieuwsupdates van Rust na Impact!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Rust na impact

3-Gesprekkenmodel bevestiging aanmelding

Dankjewel voor je aanmelding!

We nemen snel contact op via de ingevulde contactgegevens.

Met het 3-gesprekkenmodel getroffenen Corona kun jij straks:

> anderen begeleiden die te maken hebben met de impact van corona

> een landingsplek creëren voor mensen die getroffen zijn door corona om even op adem te komen. Een bedding vanuit waar zij verder kunnen.


Gesprek

OVERIG AANBOD:

Mijn laatste online training ‘DELEN IS HELEN‘ is misschien ook interessant voor jou of je team!

Delen is Helen is een online training bedoeld voor iedereen die werkt met jongeren en wel eens de situatie meemaakt dat een ernstig voorval zich voordoet. In deze training leer je hoe je in groepsverband met jongeren in gesprek kunt gaan. Wanneer zet je het in? Hoe pak je dat aan? Wat biedt het aan voordelen om de jongeren als groep te benaderen?

De training biedt kennis rondom verlies & rouw. Daarnaast biedt het ook hele concrete handvaten voor het begeleiden van groepen jongeren die te maken hebben met een impactvolle situatie.

Op basis van de behoefte wordt er vooraf een pakket samengesteld, waarbij gekeken wordt naar welke online lessen passen, hoeveel meetings er wenselijk zijn, en of er wellicht ook individuele coaching nodig is. En er een online vragenuur behoort ook tot de mogelijkheden. Lees meer …


Landingsplek

Dit is wat deelnemers over de groepsgesprekken van ‘DELEN IS HELEN‘ zeggen:

Ik vind het zo fijn dat we samen over het verlies van Sofie hebben gesproken. Ik dacht dat ik de enige was die nog zo verdrietig was. Fijn om te weten dat anderen haar ook zo missen. Nu praten we er samen weer over

“Ik vond het helemaal niet nodig om psychologische hulp te krijgen. Tijdens de avond van het groepsgesprek bleek dat toch wel een goed idee. Nu ik die mevrouw al een keer gezien had wil ik wel graag een gesprek met haar”Vul het contactformulier hieronder in voor meer informatie over de Online Training ‘Delen is Helen”!

  Of bekijk hier ons hele aanbod

  ervaring

  Irene Kersten is crisisadviseur, rouw en verliesbegeleider en trainer bij Rust na impact. Irene heeft zich gespecialiseerd in begeleiding van medewerkers en organisatie bij situaties die moeilijk te managen zijn. Een indringende gebeurtenissen op de werkvloer, zoals een ongeluk, misdrijf of een geweldsituatie. Door impactvolle situaties goed te managen blijven de psychische gevolgen voor de medewerkers beperkt. Irene is er voor managers en werkt met medewerkers op groeps- en individueel niveau.

  Wellicht is het mijn politieachtergrond die maakt dat ik rustig blijf als de emoties bij anderen oplopen.

  “Ik heb 24 jaar bij de politie gewerkt. Als politievrouw heb ik veel ervaring opgedaan met de gevolgen van ingrijpende gebeurtenissen. Die heb ik zelf meegemaakt maar er ook vaak dichtbij gestaan als anderen zoiets overkwam.”

  Kenmerken van Irene: rust, betrokkenheid, aanhaken bij wat de ander nodig heeft, en nuchterheid.