In de media

Gebrek aan nazorg bij jongeren kweekt psychische trauma’s

Wist je dat het voor werkgevers verplicht is om nazorg te regelen als er op het werkeen impactvolle gebeurtenis plaatsvindt?

Maar voor jongeren bestaat dit niet. Sterker nog, het is niet duidelijk waar deverantwoordelijkheid ligt om dit te doen. In de praktijk blijkt vaak ook dat niemand hetinitiatief neemt hiervoor. Terwijl ik de afgelopen jaren met mijn methodeDelen ishelen’ heb gezien hoe juiste nazorg zoveel jongeren heeft geholpen in het verwerkenvan hun verdriet en schuldgevoelens.

Voor het online magazine van de GGZ, mocht ik me uitleven op de stelling:Gebrek aan nazorg bij jongerenkweekt’ psychische trauma’s.

Zoals je je kunt voorstellen heb ik daar genoeg over te zeggen. Lees het artikel op de website van de GGZ om erachter te komen hoe ik daaroverdenk