Werkwijze

Als (extern) vertrouwenspersoon ben ik een neutrale gesprekspartner voor bedrijven of instellingen
In mijn gesprekken geef ik u de ruimte en krijgt u de mogelijkheid om weer vat te krijgen op uw eigen denkpatronen. Samen werken we aan een oplossing en geven we weer richting aan uw leven.
In mijn werkwijze ben ik empathisch, resultaatgericht, integer en humoristisch. Samen met mij werkt u met hoofd, hart en ziel toe naar rust.

Door mijn brede kennis en ervaring vanuit de politie kan ik aansluiten met methodieken die bij u passen. Vaak krijgt u naast de gesprekken ook opdrachten om in de tussenliggende periode uit te voeren. Tevens bestaat er de mogelijkheid om tussen de sessies door contact per email of app te houden.

Ik ga uit van een systeemgerichte aanpak. In de gesprekken wordt desgewenst uw omgeving meegenomen, evenals eventuele organisatiestructuren waarin u functioneert.
Het zelfherstellend vermogen staat centraal. Na een eerste gesprek kunnen we samen een traject op maat verzorgen, dit kan zowel individueel als groepsgewijs. Gesprekken kunnen gevoerd worden in mijn praktijk maar ook op elke gewenste locatie. Ik heb ervaring met alle leeftijdsgroepen en heb veel affiniteit met jongeren.